Sinds 1911

Bakker Breggen is een ambachtelijke brood- & banketbakker met vestigingen door heel Zuid-Holland. De historie van Breggen Bakkers gaat ver terug. Omstreeks 1910 startte Hermanus van der Breggen met een klein bakkerswinkeltje in Berkel en Rodenrijs. Het bedrijf ontwikkelde door de jaren heen mee met de economische groei en het aantal inwoners in de regio. Het ambachtelijke karakter bleef echter altijd overeind. In 1989 nam Dick van der Breggen, als vierde generatie, het bedrijf van zijn vader over. In die tijd had van der Breggen een eigen bakkerij in Berkel en Rodenrijs en twee winkels. Dick van der Breggen had een duidelijk omlijnde visie: de bezorgservice werd afgebouwd en in de hele regio werden winkels geopend. Na 10 jaar waren er zo’n 10 eigen winkels. De productiecapaciteit van de bakkerij destijds was echter onvoldoende om de gewenste groei in de regio te realiseren. Dit veranderde toen Dick van der Breggen in 1999 de productielocatie van bakkerij Klootwijk in Spijkenisse overnam en daarmee ook een aantal winkels. Op deze manier kon de bakkerij toch aan de grote vraag naar de ambachtelijke producten van het bedrijf voldoen. Op dit moment zijn wij een groot-ambachtelijk bakkersbedrijf met meerdere winkels in de regio Zuid-Holland.

De bakkerij heeft haar naam als betrouwbare, goede kwaliteitsbakker altijd hoog houden, ook toen de aantallen producten toenamen. Het bedrijf investeerde flink en werd slagvaardiger en professioneler. Een aantal vaste waarden werd echter in stand gehouden. De hoge kwaliteit van de grondstoffen, die een constante kwaliteit van het eindproduct waarborgt, is altijd een vaste kernwaarde gebleven. Hierdoor zijn de waardevolle karaktereigenschappen van het bedrijf en de pure passie voor het bakkersvak altijd behouden gebleven..Over

Ruim 100 jaar geleden begon Hermanus van der Breggen een kleine bakkerij in de omgeving van Rotterdam. Inmiddels zijn we een bedrijf met meerdere winkels. Te midden van supermarkten en industriële bakkerijen hebben wij ons toegelegd op ambachtelijk vakmanschap waarbij zorg voor het maken van ouderwets lekkere en eigentijds verantwoorde producten centraal staat.

Contact

Bakker Breggen
Hofweg 11
3208LE Spijkenisse

Telefoon: 0181-690 400
E-mail: info@bakkerbreggen.nl
Kvk: 61724971

U vindt ons BTW nummer op de factuur van uw bestelling.