Verantwoord

VERANTWOORD LEKKER ETEN!

De gemiddelde Nederlander eet ongeveer 90 broden per jaar. Als je zoveel van iets eet, is het ook belangrijk dat het echt goed is. Bakker Breggen voelt zich verantwoordelijk voor het maken van brood dat naast erg lekker ook nog eens verantwoord is. Zo letten wij scherp op de ingrediënten die wij gebruiken, gebruiken wij informatie van het Voedingscentrum en adviezen van voedingsdeskundigen en zijn wij kritisch waar het gaat om de manier waarop ons brood bereid wordt. Het levert u een fantastisch assortiment brood op waar uw favoriet vast bij zit! Zo vindt u naast tal van andere broden dagelijks in onze winkel:

✔ Volkorenbrood
✔ Speltbrood
✔ Desembrood
✔ Koolhydraat-arm brood
✔ Mueslibrood en muesli-bollen

Met meer dan 100 jaar ervaring in ons bedrijf leggen wij ons toe op verantwoord eten. Daar maken wij een punt van. En natuurlijk ook puntjes!

Heeft u vragen over brood en gezondheid? Neem dan contact op met Sarah onze voedingsdeskundige door een email te sturen naar voedingsdeskundige@bakkerbreggen.nl

Sarah weet alles van onze ingrediënten en voedingswaarden. Als er vragen zijn die hij niet direct zelf kan beantwoorden, dan zoekt zij het samen uit met het Nederlands Bakkerij Centrum.


Over

Ruim 100 jaar geleden begon Hermanus van der Breggen een kleine bakkerij in de omgeving van Rotterdam. Inmiddels zijn we een bedrijf met meerdere winkels. Te midden van supermarkten en industriële bakkerijen hebben wij ons toegelegd op ambachtelijk vakmanschap waarbij zorg voor het maken van ouderwets lekkere en eigentijds verantwoorde producten centraal staat.

Contact

Bakker Breggen
Hofweg 11
3208LE Spijkenisse

Telefoon: 0181-690 400
E-mail: info@bakkerbreggen.nl
Kvk: 61724971

U vindt ons BTW nummer op de factuur van uw bestelling.